Szolgáltatásaink

Az Ön könyvelése végre biztonságban, szakértő kezekben lesz.

könyvelés

2010-ben alapítottuk könyvelőirodánkat. Mérlegképes könyvelő munkatársaink mindegyike pénzügyminisztériumi regisztrációval, és megfelelő szaktudással rendelkezik.

Vállaljuk egyéni és társas vállalkozások teljes körű könyvelését, beszámolóinak elkészítését precízen, határidőre.

bérszámfejtés

Vállalatunk számára rendkívül lényeges a precíz, megbízható bérszámfejtési szolgáltatás nyújtása folyamatosan alkalmazkodva a változó jogszabályi környezethez. Nagy hangsúlyt fektetünk az általunk végzett tevékenység minőségére, munkatársaink szakmai hozzáértésére, képzésére.

Bérek, járulékok, pótlékok, bevallások elkészítése, havi adatszolgáltatások, széleskörű humánügyvitel.

adótanácsadás

Jelentős gazdasági események, döntések előtt mindenképp érdemes kikérni a könyvelő szakvéleményét, hisz ezért dolgozunk Önnek. Az a feladatunk hogy cégének, vállalkozásának segítsünk.

Nem vagyunk varázslók, tehát fizetendő adót lenullázni mi sem tudjuk. Ugyanakkor ha megfelelő a kommunikáció az ügyfél és a könyvelő között, akkor sok esetben találunk adómérséklő, adóoptimalizáló megoldást.

cégalapítás

Tanácsadás és a megfelelő társasági forma (Kft, Bt, Zrt) kiválasztása után ügyvédünk előkészíti a társaság alapítói- és egyéb közokiratait;
Cégbejegyzést követően a szükséges adatbejelentők beküldése a hatóságokhoz (NAV, KSH)

Nincs ügyvédje a cégalapításhoz? Nem gond, kipróbált, megbízható partner ügyvédeink állnak rendelkezésre.

Adótervezés

Vállalkozásalapítás vagy cégalapítás első lépése egy könyvelővel való konzultáció. Több millió forint adót takaríthat meg a helyes cégforma, adózási mód, illetve adóügyi kérdések szakszerű megválaszolása.

Működő cégeknek érdemes leülni egy könyvelővel átbeszélni a cég adózási lehetőségeit egy beruházás, nagyobb gazdasági esemény előtt, vagy évente egyszer.

Könyvelés ellenőrzés

Ön is csak azért bízik meg könyvelőjében mert nincs eszköz a kezében hogy ellenőrizze, de valahogy mégis azt érzi, hogy valami nincs rendben?

Ez nem az Ön hibája. Ön a vállalkozáshoz ért, éppen ezért bízza könyvelőre a könyvelést.

Könyvelés átvétel

„Könyvelőt és nőgyógyászt egy életre választ az ember.” Ez szép és jó, de ahogy 40 évesen már nem a gyerekkori doktorbácsinkhoz járunk, ugyanúgy a könyvelőt is gyakran kinövik a vállalkozások.

Ha Ön már elégedetlen eddigi könyvelője teljesítményével, ha szeretné végre biztonságban, a legjobb kézben tudni vállalkozása könyvelését, ránk számíthat.

Hívjon minket
VAGY

Vagy kérjen ajánlatot!